Meteen naar de inhoud

De Tochten van Hoop

Projectlogo_2

De tochten van hoop

Via thematische en gegidste wandelingen in Antwerpen, vestigen wij de aandacht op plekken waar geloof en hoop in een menselijke oplossing steeds aanwezig zijn.

Onze samenleving evolueert zeer snel, ook in Antwerpen. Veranderingen veroorzaken spanningen en problemen. Elke dag staan er mensen en organisaties klaar om samen te zoeken naar nieuwe oplossingen.

De Tochten van Hoop staan open voor al wie geïnteresseerd is in de problemen van onze samenleving. Dit zijn mensen die een gezonde kritische visie hebben, maar ook durven kijken naar wat goed en hoopvol is. De tochten zijn bovendien erg educatief en kunnen interessant zijn voor scholen.

Iedere tocht eindigt met een getuigenis van een vrijwilliger die in één van de projecten werkt. Het is belangrijk om te beseffen dat de Tochten van Hoop geen toeristische of culturele wandelingen zijn, maar vooral bestaan uit respectvol luisteren naar hoopvolle verhalen.

Reserveren

U kan een tocht aanvragen door te mailen naar tochtenvanhoop@deloodsen.be of door te bellen naar het nummer 03/234.05.11.

Elke wandeling duurt ongeveer 2 uur en kost 65€ per groep.

Indien u graag aan een Tocht van Hoop deelneemt, schrijft u zich best minstens 6 weken op voorhand in.

Verschillende tochten