Warmathon: 21 december in Antwerpen.

Wij, De Loodsen vzw, zullen hieraan deelnemen ten voordele van de projecten ‘De Overzet’ en ‘De Overstap’. Er zal geld ingezameld worden om de infrastructuur te verbeteren, zodat onze bewoners weer een frisse douche kunnen nemen.

 Hierbij willen wij jullie graag uitnodigen om samen met ons de Warmathon te stappen/lopen. Als je niet mee kan stappen/lopen mag je ons zeker komen aanmoedigen.

                Indien je wenst mee te lopen kan je jezelf online inschrijven, dit kan eveneens op de website van De Warmste Week (www.dewarmsteweek.be/warmathons/antwerpen). Inschrijven is mogelijk tot 20 december 23u00. Vergeet tijdens het inschrijven onze organisatie niet te selecteren.

                Je kan ons goede doel ook nog op twee andere manieren een warm hart toedragen. Je kan een eigen actie opzetten om geld in te zamelen ten voordele van onze projecten. Deze actie dien je steeds te registreren via de website van De Warmste Week (https://mijnwarmsteweek.dewarmsteweek.be/acties/nieuw/inschrijven).

Alsook kan je op ons kantoor (adres: Sint-Jacobsmarkt 43, 2000 Antwerpen) een financiële bijdrage doneren in een collectebus. Dit kan elke werkdag van 9u00 tot 17u00.

Wie door alle werken in de stad niet tot bij ons geraakt kan steeds een storting doen op het rekeningnummer van De Overzet: BE88 0016 5218 5741 met als mededeling ‘De Warmste Week’.

Opgelet: dit rekeningnummer is fout verschenen in de kapstok van november. Het juiste nummer is BE88 0016 5218 5741

Jouw inzet voor een warme samenleving laat ons niet koud.

Wij hopen jou dan te mogen verwelkomen!

Warme groetjes,

Team De Loodsen vzw

DSCN0663